Сільською радою виконано вимогу надану Інспекцією

Несанкціоноване сміттєзвалище за межами села Некраші на території Оліївської сільської ради Житомирського району виявили небайдужі громадяни, які і повідомили про даний факт Державну екологічну інспекцію Поліського округу.

В свою чергу, Інспекцією керуючись ст. 21 Закону України «Про відходи» та Законом України «Про місцеве самоврядування» на адресу Оліївської сільської ради направлено лист-вимогу щодо ліквідації сміттєзвалища із зазначенням координат, які вказують на місце його розміщення.


Як результат, органом місцевого самоврядування, на засіданні постійно діючої комісії з питань поводження з відходами вимогу Державної екологічної інспекції Поліського округу виконано в повному обсязі, сміттєзвалище ліквідовано. Про виконання вимоги відповідним листом повідомлено Інспекцію з наданням підтверджуючих фотоматеріалів.

Державна екологічна інспекція Поліського округу закликає органи місцевого самоврядування здійснювати всіх заходів в частині делегованих повноважень, не стояти осторонь, не чекати вимог від Інспекції, а самостійно виявляти та ліквідувати порушення.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці