Державних інспекторів з охорони навколишнього природного середовища Поліського округу Управлінням Західного офісу Державної аудиторської служби в Рівненській області залучено до співпраці в якості спеціалістів

Державних інспекторів з охорони навколишнього природного середовища Поліського округу Управлінням Західного офісу Державної аудиторської служби в Рівненській області залучено в якості спеціалістів у проведені ревізій окремих питань фінансово-господарської діяльності Державного підприємства «Сарненське лісове господарство».

Під час ревізії у вищезазначеному лісовому господарстві встановлено порушення вимог природоохоронного законодавства, а саме незаконної рубки та пошкодження дерев.


Як результат, посадових осіб державного підприємства притягнуто до адміністративної відповідальності на зальну суму штрафів понад 12 тисяч гривень та розраховано розмір шкоди заподіяної лісу в сумі 52 тисячі 337 гривень.

Для відшкодування завданих збитків Державному підприємству «Сарненське лісове господарство» пред’явлено претензію.


У разі відмови від добровільного відшкодування збитків, Державна екологічна інспекція Поліського округу буде змушена звернутись до суду з позовом про стягнення їх в примусовому порядку.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці