До уваги громадян! Повідомляйте про можливі корупційні правопорушення!

Відповідно до Закону України «Про запобігання корупції», керуючись Положенням про Державну екологічну інспекцію Поліського округу, затвердженого наказом Державної екологічної інспекції України 20.02.2022 №32, з метою покращення роботи щодо отримання повідомлень про можливі факти корупційних або пов'язаних з корупцією правопорушень чи інших порушень Закону України «Про запобігання корупції» за Сектором з питань запобігання та виявлення корупції Державної екологічної інспекції Поліського округу закріплюється електронна поштова скринька: Stopcoruptpolissy@ukr.net

Особи, які надають допомогу в запобіганні і протидії корупції (викривачі), перебувають під захистом держави, право на захист у особи виникає у зв’язку з повідомленням нею про порушення вимог Закону України «Про запобігання корупції» іншою особою.

   Шановні громадяни! Якщо ви бажаєте зв’язатись зі спеціалістами Сектору з питань запобігання та виявлення корупції Державної екологічної інспекції Поліського округу, щоб отримати роз’яснення з певних питань або повідомити інформацію про можливі корупційні правопорушення, ви можете це зробити за адресою: 10014 м. Житомир, вул. Л. Качинського, 12а., або звернутись безпосередньо до відповідальної особи:

Контактний

Телефон, email.

П.І.П.

відповідальної особи

Посада

відповідальної особи

097-938-68-21

Stopcoruptpolissy@ukr.net

Парейко Ірина Анатоліївна

В.о. завідувача Сектору з питань запобігання та виявлення корупції


ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці