Екологи долучились до святкування Всесвітнього дня охорони навколишнього середовища

Щороку 5 червня світова громадськість відзначає Всесвітній день охорони навколишнього середовища (World Environment Day). Вибір цієї дати обґрунтовано тим, що саме в цей день у 1972 році у Стокгольмі (Швеція) почала роботу Конференція ООН з проблем навколишнього середовища, за результатами якої було створено ЮНЕП – Програму ООН з навколишнього середовища. 15 грудня 1972 р. Генеральна Асамблея ООН проголосила 5 червня Всесвітнім днем навколишнього середовища, який проводиться з метою поглиблення суспільного усвідомлення необхідності зберігати і покращувати довкілля.

Кожен для себе повинен знайти шляхи, для покращення навколишнього середовища. Можливо, хтось прибере сміття в своєму дворі, а дехто просто не залишить слідів свого перебування на природі. Але разом ми зробимо навколишнє середовище кращим, і надалі не забуватимемо про його охорону та збереження природних скарбів.

Колектив Державної екологічної інспекції Поліського округу теж долучився до святкування та прибрали сміття на своїй  прибудинковій території.  Також з нагоди свята керівництвом Інспекції відзначено подяками Державної екологічної інспекції України своїх працівників.   

 

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці