Оголошення на підбір персоналу на вакантну посаду державної служби категорії «В» - головного спеціаліста – юрисконсульта Відділу правового забезпечення у період дії воєнного стану.

Державна екологічна інспекція Поліського округу оголошує підбір персоналу на вакантну посаду державної служби категорії «В» - головного спеціаліста – юрисконсульта Відділу правового забезпечення у період дії воєнного стану.

 

Посадові обов’язки: Здійснює функції з питань організації правової роботи, спрямованої на правильне застосування, неухильне дотримання та запобігання невиконанню вимог законодавства Державною екологічною інспекцією Поліського округу при забезпеченні реалізації державної правової політики зі здійснення державного нагляду (контролю) у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання, відтворення і охорони природних ресурсів, укладенні договорів, наданні консультативної допомоги та узагальненні стану правової роботи. Проводить претензійну і веде позовну роботу, представляє в установленому законодавством порядку інтереси Інспекції в судах і інших органах під час розгляду правових питань і спорів; здійснює моніторинг та узагальнення даних про стан розгляду справ у судах та аналіз судової практики Інспекції, за результатами якого вносить пропозиції щодо вирішення проблемних питань та інші обов’язки відповідно до положення про Відділ та посадової інструкції.

 

Умови оплати праці:

посадовий оклад – 5800 грн;

надбавки, доплати, премії та компенсації відповідно до статті 52 Закону України “Про державну службу”;

надбавка до посадового окладу за ранг державного службовця відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18 січня 2017 року № 15 “Питання оплати праці працівників державних органів” (із змінами)

 

Кваліфікаційні вимоги:

вища освіта ступеня не нижче бакалавра, молодшого бакалавра у галузі знань Право”;

досвід роботи - не потребує;

вільне володіння державною мовою.

 

Призначення на посаду у період дії воєнного стану, строково, до призначення на цю посаду переможця конкурсу або до спливу 12 місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану.

 

Перелік документів, які необхідно надати кандидатам:

- резюме встановленого зразка відповідно до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою КМУ від 25 березня 2016 року          № 246;

- заповнену особову картку державного службовця, затверджену наказом Національного агентства України з питань державної служби 19.05.2020 77-20, зареєстровану в Міністерстві юстиції України 25.05.2020 за № 461/34744;

- документи, що підтверджують наявність громадянства України;

- документи про відповідну освіту.

 

Документи можна подати до 15 год. 45 хв. 16 грудня 2022 року на електронну адресу сектору управління персоналомkadrudeipolissya@ukr.net

 

Про час і місце проведення співбесіди буде поінформовано додатково.

 

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном (0412) 42-24-38.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці