Участь начальника Інспекції у засіданні робочої групи щодо здійснення контролю за використанням, охороною лісових ресурсів

31 травня 2023 року начальник Державної екологічної інспекції Поліського округу Євгеній Медведовський взяв участь у засіданні робочої групи щодо здійснення контролю за використанням, охороною лісових ресурсів, недопущення розкрадання і незаконного їх використання на території області, яка відбулась під головуванням заступника начальника Житомирської ОВА Віктора Градівського. 

Євгеній Медведовський  проінформував учасників засідання про те, що з початку року фахівцями Інспекції до адміністративної відповідальності за ст.64 КУпАП притягнуто 24 особи, загальна сума штрафів склала 2,652 тис. грн.

За фактами незаконної порубки дерев спеціалістами Інспекції розраховано шкоду на суму 5 млн. 879 тис. 612 грн.

Збитки на суму в 5 млн. 822 тис. 851 грн. скеровано до правоохоронних органів для встановлення винних осіб.

Також  спеціалісти Інспекції залучаються до участі в слідчих діях в рамках кримінальних проваджень спільно з правоохоронними органами – впродовж поточного періоду 2023 року пять фактів залучень.

За результатами заходів  по кримінальних справах фахівцями Інспекції  здійснено розрахунок шкоди, яка була завдана незаконною порубкою, на загальну суму 8 млн 570 тис. 366  грн.

Детальніше про захід читайте за посиланням.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці