Тема війни у дипломних проектах майбутніх екологів посідає особливе місце – Євгеній Медведовський

На факультеті лісового господарства та екології Поліського національного університету відбувся захист дипломних проектів здобувачів освіти за спеціальністю 101 «Екологія» освітнього рівня «бакалавр».

Начальник Державної екологічної інспекції Поліського округу Євгеній МЕДВЕДОВСЬКИЙ, який є головою державної екзаменаційної комісії, високо оцінив науковий рівень та якість підготовки майбутніх фахівців та зазначив, що тема війни та фіксації її наслідків у роботах цьогорічних випускників посідає особливе місце.

«На факультеті лісового господарства та екології навчається понад 1000 студентів, - розповідає Євгеній Медведовський. -  Цього року випускається більше 200 бакалаврів за 5 спеціальностями, з них 60 бакалаврів за спеціальністю «Екологія».

І сьогодні в своїх дипломних проектах вони вже демонструють достатній рівень знань і практичних компетенцій, аби їх діяльність по захисту довкілля, як майбутніх спеціалістів, була системною і ефективною. 



Слід відмітити, що сьогодні більше 150 студентів факультету захищають нашу державу в лавах ЗСУ. Сьогодні дехто з них захищав дипломний проект прямо з військових позицій. Багатьох студентів захисників нагороджено високими військовими нагородами.

 

На жаль, п’ятеро студентів віддали своє життя  за Україну. Вічна пам'ять Героям! Низький уклін нашим захисникам! Професійної наснаги  викладачам та майбутнім екологам!».


ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці