Начальник Екоінспекції Поліського округу Євгеній Медведовський взяв участь у ініційованому ОБСЄ семінарі-тренінгу

Семінар, ініціатива проведення якого належить ОБСЄ (Організації з безпеки та співробітництва в Європі), відкрив та привітав учасників з початком роботи Посол Марцел Пешко, Спеціальний представник Головування ОБСЄ - Координатор проєктів в Україні.

Вступні слова також виголосив Ігор Зубович, т.в.о. Голови Державної екологічної інспекції України, Олена Криворучкіна, народний депутат України та заступниця голови Комітету з питань екологічної політики Верховної Ради.

Участь у семінарі взяли керівники територіальних та міжрегіональних органів Держекоінспекції в Україні, народні депутати України Юрій Корявченков, Василь Вірастюк, Олександр Матусевич, Ігор Фріс, представники СЕП Офісу Генерального прокурора, Департаменту фінансів, інвестицій та глобальних відносин Дирекції з питань навколишнього середовища Організації економічного співробітництва і розвитку (OECD).



На семінарі була представлена презентація результатів роботи Державної екологічної інспекції України за останні 9 місяців, а також проведена панельна дискусія з участю інших представників держави та громадськості. В ході засідання були обговорені проблеми, пов'язані з екологією та безпекою в різних регіонах України, а також можливі шляхи реформ та покращення ситуації в цих сферах.

Під час проведення семінару-тренінгу, його учасниками було висаджено 50 дубів Шевченко в Карпатському національному природному парку, де розвивається мережа туристичних маршрутів довжиною 140 кілометрів.


ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці