До Дня Збройних Сил України працівники Екоінспекції стали донорами крові для українських воїнів

Напередодні Дня Збройних Сил України фахівці Державної екологічної інспекції Поліського округу завітали до Житомирського обласного центру крові, щоб здати кров і тим зробити свій посильний внесок у допомогу нашим мужнім захисникам і захисницям, які ціною власного життя і здоров’я боронять рідну землю, звільняючи її від рашиських окупантів.

Серед них 11 працівників Інспекції Поліського округу (а це кожен десятий із наших колег).

Зі зброєю в руках в лавах ЗСУ та сил ТрО наші воїни захищають країну, даючи нам змогу працювати, виявляти порушників природоохоронного законодавства та фіксувати шкоду, завдану нашій країні діями агресора, аби змусити його відповісти на все скоєно на українській землі зло.

І ми всіляко підтримуємо їх – донатами, участю у волонтерському русі, донорством.

Лікарі та персонал закладу радо зустріли майбутніх донорів. Вся процедура чітко організована і проходить у комфортних умовах і у привітній атмосфері. Безпосередньо донація займає 15–30 хвилин. Приємним бонусом стали смачний чай, печиво та цікава лекція чергового лікаря на тему донорства.

Житомирський центр крові постійно потребує донорів усіх груп, особливо резус-негативних. Під час активних бойових дій донорська кров є ледь не єдиним способом рятувати бійців, які зазнають поранень з крововтратами.

Тож закликаємо усіх небайдужих долучитися до благородної місії, завдяки якій кожен може врятувати життя наших захисників, людей, що постраждали від обстрілів та пожеж.

Це важлива й корисна справа.

Підтримуємо ЗСУ!

Наближаємо Перемогу!

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці