Начальник Екоінспекції Євгеній Медведовський вручив подяки і подарунки від колективу Інспекції юним переможцям конкурсу малюнків «Збережемо енергію – збережемо планету 2023»

З 4 жовтня по 6 листопада 2023 року Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради спільно з Міським культурно-спортивним центром міськради в межах міських заходів з популяризації енергоефективності провело конкурс дитячих тематичних малюнків та поетичних творів «Збережемо енергію – збережемо планету 2023».

А сьогодні, 14 грудня, відбулося урочисте нагородження переможців.

Серед членів авторитетного і професійного журі – начальник Державної екологічної інспекції Поліського округу Євгеній Медведовський.

Звертаючись до учасників святкового дійства з вітальним словом, Євгеній Медведовський зазначив, що до такого відповідальної місії, як визначення найкращих робіт, долучився увесь колектив Інспекції. Після проведеної копіткої роботи було прийнято колективне рішення відзначити переможців у п’яти номінаціях.

Талановитих художників і художниць та екологічно свідомих юних громадян і громадянок України Євгеній Медведовський нагородив  подяками Інспекції та передав їм подарунки.

Подякою за перемогу у номінації «За творчу  фантазію, небайдужість до проблем екологічної безпеки, глибоке розуміння викликів сучасності, активну громадянську позицію» та цінним подарунком нагороджена Тетяна Лєх.



У номінації «За патріотизм, щирість, гідність, глибину екологічної свідомості та творчі здібності» перемогла Олександра Ковальчук.

У номінації «За креативний підхід до проблеми енергоефективності й енергозбереження та готовність зробити свій реальний внесок у збереження  довкілля. За бажання  змінювати світ на краще» кращою визнано Софію Сидоренко.



6-ти річна Яна Катрань нагороджена подякою та цінним подарунком за перемогу у номінації «За оригінальність, проникливість, непереможність духу і світлу віру в щасливе майбутнє».


Подяку за перемогу у номінації «За глибоке розуміння екологічно-енергетичних викликів війни, усвідомлення  особистої відповідальності за безпечне довкілля, творче мислення і креативність» та цінний подарунок отримав і Гліб Петренко.



Євгеній Медведовський передав від колективу щиру подяку батькам  переможців та усіх учасників конкурсу, без підтримки яких не було б такого натхнення і чудового результату; наставникам, педагогам, які сьогодні поправу пишаються своїми вихованцями; організаторам цього чудового заходу.











«Доземний уклін нашим мужнім воїнам, серед яких ваші батьки, брати, сини, знайомі, 11 працівників нашої Інспекції. Без них не було б ні сьогоднішнього свята, ні України!

Бажаю, щоб усі ваші наступні роботи, друзі, були виконані під мирним небом прекрасної і успішної України. Щоб вони були про мир, про зелену енергетику, чисті міста, чудові екологічні акції і проєкти.

Віримо в Перемогу! Допомагаємо її наближати!», наголосив начальник Інспекції.


  

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці