Новорічні подарунки для колег на передову: пишаємося, допомагаємо, молимося, чекаємо з Перемогою!

Спливають останні дні року, які у нашому мирному житті були найсвітлішими днями родинного затишку, очікування подарунків і здійснення мрій.

Підступний і жорстокий ворог змінив життя кожного українця і примусив переосмислити багато цінностей.

Сьогодні усі наші думки про Перемогу і про наших мужніх захисників і захисниць, завдяки яким нині маємо можливість, жити, працювати, обнімати дітей і онуків.

Багато наших рідних, знайомих зі зброєю в руках боронять рідну землю. На жаль, є й ті, хто віддав своє життя за Україну. Вічна пам'ять Героям!

Серед воїнів українського війська і 11 наших колег, а це кожен десятий співробітник Інспекції.

Донатимо нашим Воїнам Світла, зокрема, і неодноразовим перерахуванням одноденного заробітку. Підтримуємо своєю Вірою і добрими справами!

У переддень Нового року працівники Інспекції зібрали подарунки для захисників та захисниць, які поміняли форму інспектора на амуніцію військового.

Це солодощі, сухофрукти, кава, чай, мед, вітаміни, консерви, також теплі шкарпетки, засоби особистої гігієни, медичні засоби, повербанки та багато інших приємних та потрібних речей. А ще у вітальній листівці написали про своє палке бажання швидше побачити їх у своєму колективі живими, здоровими, щасливими, натхненними працювати на охорону довкілля, жити на повну, дбати про свою родину, мріяти і реалізовувати свої мрії.

З цими скромними подарунками надіслали колегам частинку своєї любові і віри в щасливе майбутнє країни, яку мужньо і самовіддано боронить наше славне військо.

Шануємо Вас! Молимося за Вас! Пишаємося Вами! Чекаємо на Вас і на Перемогу!

З повагою

колектив Державної екологічної інспекції Поліського округу

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці