Жителі Житомирської та Рівненської областей демонструють найвищу активність щодо звернень на ЕкоЗагрозу

Вебресурс та мобільний застосунок ЕкоЗагроза,  розроблений Міністерством захисту довкілля та природних ресурсів України за підтримки Міністерства цифрової трансформації України, за пів року свого існування (офіційний статус довкіллєвому ресурсу Уряд надав наприкінці липня 2023 року) вже став потужним майданчиком, що об’єднує небайдужих громадян, які роблять свій внесок у боротьбу за безпечне довкілля, не лише на території України, а й далеко за її межами.

І саме жителі Житомирської та Рівненської областей демонструють найвищу активність щодо реєстрації звернень про порушення природоохоронного законодавства – 28 повідомлень на 23.01.2024 (15 – Житомирщина, 13 – Рівненщина).

ЕкоЗагроза - це зручно, швидко і ефективно. Адже порушення природоохоронного законодавства, серед яких і злочини країни-агресора проти українського довкілля, можна зафіксувати одразу на місті і у декілька кліків передати інформацію до Держекоінспекції. А дані про заходи реагування можна отримати у режимі реального часу.

Тримаймо свою ділянку екологічну фронту! Адже ЕкоЗагроза - це унікальна можливість долучитися до боротьби з окупантами та стати на захист нашого довкілля!

Більше про перші підсумки роботи ЕкоЗагрози читайте за посиланням.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці