На Житомирщині вночі без документів вивозять дуб


 

Вночі, 02 жовтня поточного року під час проведення заходів державного нагляду  (контролю) за станом охорони лісів та зелених насаджень від незаконних порубок,  працівниками відділу державного екологічного нагляду (контролю) природно-заповідного фонду, лісів та рослинного світу Державної екологічної інспекції Поліського округу в Лугинському районі Житомирської області  в лісовому масиві виявлено автомобіль марки «КАМАЗ» завантажений лісопродукцією породи дуб в загальній кількості близько 15м3.  Жодних документів на походження  деревини у водія не було, що дає підстави вважати про незаконність здобуття цієї лісопродукції.

В звязку з чим, для зясування всіх обставин справи  інспекторами  викликано слідчо-оперативну групу Лугинського відділу поліції, зазначений автомобіль з деревиною доправлено до відділу поліції.  

Державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Поліського округу і надалі здійснюватимуться заходи з метою попередження та встановлення фактів незаконних рубок дерев.

Державна екологічна інспекція Поліського округу застерігає порушників вимог природоохоронного законодавства про невідворотність покарання. 

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці