Роз’яснення Інспекції щодо подачі звітності 2 ТП (повітря)

До уваги юридичних осіб, відокремлених підрозділів юридичних осіб, що мають об’єкти, які перебувають на державному обліку в галузі охорони атмосферного повітря та здійснюють викиди забруднюючих речовин і парникових газів!

Інспекція звертає увагу! Враховуючи Закон України «Про захист інтересів суб’єктів подання звітності та інших документів у період дії воєнного стану або стану війни», суб’єкти господарювання мають право подати звіти, передбачені наказом Держстату №159 від 08.06.2022 р., протягом трьох місяців після припинення чи скасування воєнного стану або стану війни за весь період неподання звітності чи обов’язку подавати  вказані документи.

Довідково:

Відповідно до наказу Держстату №159 від 08.06.2022 р., для  не пізніше 20 лютого року, що настає за звітним передбачено подання державного статистичного спостереження № 2-ТП (повітря) (річна) "Звіт про викиди забруднюючих речовин і парникових газів в атмосферне повітря від стаціонарних джерел викидів».

Із формою статистичного спостереження 2-ТП (повітря) можна ознайомитися перейшовши за посиланням https://zakon.rada.gov.ua/rada/show/v0159832-22#n11

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці