Зустріч представників Інспекції у Київському університеті права НАН України

4 березня 2024 року начальник відділу державного екологічного нагляду (контролю) поводження з відходами та небезпечними хімічними речовинами Державної екологічної інспекції Поліського округу Оксана Хаванська, головний спеціаліст відділу Ірина Хоружа провели зустріч з викладачами та студентами спеціальності «Правознавство» Київського університету права НАН України.

В рамках зустрічі відбулася презентація екологічної платформи «ЕкоЗагроза», представники Інспекції розповіли про мету вебресурсу, алгоритм його діяльності та процедуру надання інформації про факти порушення екологічного законодавства.



Також під час зустрічі була оприлюднена актуальна  інформація про напрямки діяльності Інспекції щодо збереження і захисту довкілля, зокрема, в умовах військової агресії. Здобувачі освіти отримали відповіді на запитання щодо низки правових аспектів у роботі державних інспекторів з охорони навколишнього природного середовища.

Відбулася дискусія щодо ролі сучасної молоді у формування  змін у екологічній свідомості українців, формуванні та втіленні екологічної політики на місцевому, державному та міжнародному рівнях.


ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці