Євгеній Медведовський привітав майбутніх екологів з успішним захистом магістерських робіт

20 березня 2024 року  на факультеті лісового господарства та екології Поліського національного університету відбувся захист кваліфікаційних магістерських робіт здобувачами освіти, які навчаються за спеціальністю 101  «Екологія» (галузь знань 10 «Природничі науки»). 

Начальник Державної екологічної Інспекції Поліського округу Євгеній Медведовський, який є головою екзаменаційної комісії, відмітив широкий спектр напрямків наукових досліджень, а також високий рівень підготовки здобувачів освіти.  

Приємним є й той момент, що частина випускників уже працевлаштовані за обраною спеціальністю, що засвідчив рівень атестаційних робіт, їх тематика та актуальність, зокрема, й у розрізі дослідження впливу на екосистему регіону військовий дій.

Представлені до захисту кваліфікаційні роботи відзначено і за елементами їх новизни, практичним спрямуванням, результатами впровадження.

Щиро вітаємо випускників зі здобуттям освітнього ступеня магістра зі спеціальності 101 Екологія. Нехай отримані знання та компетенції сприятимуть досягненню успіхів на професійній ниві!

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці