Відбулося навчання щодо кампанії декларування доходів громадян за 2023 рік

21 березня 2024 року в.о. завідувачки Сектору з питань запобігання та виявлення корупції Державної екологічної інспекції Поліського округу  Ірина Парейко провела онлайн-навчання для працівників Інспекції щодо особливостей кампанії декларування доходів громадян за 2023 рік, яка триває до 31 березня 2024 року.

Метою проведення  заходу було доведення до присутніх основних вимог антикорупційного законодавства та відповідальності за корупційні правопорушення, а також було акцентовано на тому, що заповнити декларацію завдяки нововведенню від НАЗК стало легше. Відтепер члени сімей публічних службовців можуть погодити передачу своїх даних декларанту для заповнення декларацій за декілька кліків у мобільному застосунку Дія. 

Також зупинилися на найбільш розповсюджених типових помилках, які допускають суб’єкти декларування та надано роз’яснення щодо відповідальності за надання недостовірних даних.

Для використання під час подачі декларації рекомендуємо скористатися пам'яткою «Як підготуватися до подання декларації», яка доступна за посиланням.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці