Екологи систематично виявляють крадіжки лісу


05 листопада поточного року під час здійснення заходів державного нагляду (контролю) за станом охорони лісів та зелених насаджень від незаконних рубок, працівниками відділу державного екологічного нагляду (контролю) природно-заповідного фонду, лісів та рослинного світу Управління державного екологічного нагляду (контролю) у Житомирській області Державної екологічної інспекції Поліського округу в Коростенському районі затримано автомобіль марки «КАМАЗ» завантажений лісопродукцією породи береза в кількості близько 13 м3. Жодних дозвільних документів у водія не виявилось.


Працівниками Інспекції на місце події викликано слідчо-оперативну групу Коростенського районного відділу поліції, зазначений автомобіль з деревиною доставлено до вищезазначеного відділу поліції для з’ясування всіх обставин по суті справи.


Державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Поліського округу і надалі здійснюватимуться заходи з метою попередження та встановлення фактів незаконних рубок дерев.



ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці