Начальник Екоінспекції Поліського округу Євгеній Медведовський вручив подяки працівникам Інспекції за сумлінне виконання професійних обов’язків та з нагоди Дня довкілля

У Міжнародний день Землі, який відзначається 22 квітня, начальник Державної екологічної інспекції Поліського округу Євгеній Медведовський вручив нагороди працівникам Інспекції, які були відзначені за сумлінне виконання професійних обов’язків та з нагоди Дня довкілля подяками від Державної екологічної інспекції України, Державної екологічної інспекції Поліського округу, Житомирської ОВА та Житомирської обласної ради.

Євгеній Медведовський подякував нагородженим та усьому колективу за гарні показники в роботі, за відповідальність і високу професійність.

«У дні, коли ми ще раз нагадуємо одне одному про святий обов’язок людини – зберегти нашу планету, захистити її та передати чистою і квітучою наступним поколінням, я дякую кожному, хто сьогодні тримає оборону країни та її майбутнього.

Висловлюю найтепліші слова подяки екологам, працівникам природоохоронних організацій та еколого-ресурсних служб, волонтерським організаціям і всім тим, хто за покликом серця зберігає неповторність нашої землі.

Добробуту та миру всім нам, сили, мужності, віри в себе та в майбутнє України!», – наголосив керівник Екоінспекції Поліського округу.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці