Представник ДЕІ Поліського округу взяв участь у атестації майбутніх екологів

18 червня 2024 року заступник начальника Державної екологічної інспекції Поліського округу Петро Колодич в якості голови Екзаменаційної комісії ВСП «Рівненський технічний фаховий коледжу Національного університету водного господарства та природокористування» взяв участь у проведенні атестації випускників 2024 року за освітньо-професійним ступенем «фаховий молодший бакалавр» зі спеціальності 101 «Екологія». 

Петро Колодич акцентував на належній фаховій підготовці спеціалістів, відзначив високий рівень знань, вмінь та побажав випускникам на практиці усвідомити важливість їх напрямку навчання та постійно удосконалюватися у обраній професії.

«Сподіваюся, що це тільки початок вашого поступального професійного руху вперед! І у подальшому ми будемо раді бачити сьогоднішніх випускників у команді фахівців Екоінспекції. Готові ділитися досвідом і знаннями та запрошуємо до співпраці задля збереження та відновлення довкілля, яке сьогодні потерпає і від наслідків військової агресії, і від людської недбалості, яка не пов’язана з військовими діями», - наголосив Петро Колодич.


ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці