В Державній екологічній інспекції Поліського округу підвели підсумок роботи громадських інспекторів з охорони довкілля.


   22 січня 2020 року в приміщенні Управління державного екологічного нагляду (контролю) у Рівненській області Державної екологічної інспекції Поліського округу відбулась нарада з громадськими інспекторами з охорони довкілля.

   В ході наради громадським інспекторам проведено значну роз’яснювальну роботу, надана методична допомога з питань здійснення громадського контролю за додержанням законодавства про охорону навколишнього природного середовища, а також їх ознайомлено з новими законодавчими та нормативними документами, які регулюють здійснення громадського контролю.


    Під час наради було підведено підсумки роботи громадських інспекторів за 2019 рік, а найактивніших з них відзначили подяками за плідну співпрацю та вагомий внесок у справу охорони та збереження навколишнього природного середовища.

   Начальники відділів за якими закріплені громадські інспектори, а саме: атмосферного повітря; природно - заповідного фонду, лісів та рослинного світу; земельних ресурсів; водних ресурсів; поводження з відходами та небезпечними хімічними речовинами, ознайомили з плановими та позаплановими перевірками інспекції та узгодили графіки подальших спільних перевірок.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці