Державними інспекторами зупинено незаконне видобування грунту

     Працівниками Державної екологічної інспекції Поліського округу посилено роботу по проведенню рейдових заходів державного нагляду (контролю) за станом охорони, використання рибних та інших водних ресурсів, по боротьбі  з браконьєрством,  охорони лісів та зелених насаджень від незаконних рубок,  функціонування полігонів ТПВ, видобутку корисних копалин, виявлення фактів порушень в сферах використання та охорони земель.



   Так, в ході проведення рейдового заходу спільно з працівниками Баранівського ВП Новоград-Волинського ВП  неподалік м. Баранівка у водоохоронній зоні річки Случ виявлено факт зняття родючого шару грунту жителем вищезазначеного міста з метою перевезення грунту на власні потреби.


По даному факту порушника природоохоронного законодавства притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 53-3 КУпАП. Грунт, який був завантажений у причіп  правопорушник розвантажив у місце забору.

Державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Поліського округу і надалі здійснюватимуться заходи по виявленню фактів природоохоронного законодавства. 

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці