Розгляд звернення, щодо несанкціонованого скиду каналізаційних стоків у дренажний канал

        В Державній екологічній інспекції Поліського округу на розгляді перебуває звернення жителів (мешканців) проїзду Бєльського м. Житомира в якому йдеться про несанкціонований скид каналізаційних стоків у дренажний канал, який проходить паралельно вул. Антоновича. З виїздом на місце, в присутності скаржників спеціалістами Інспекції було виявлено факт виводу труб до дренажного каналу та накопичення фекальних стоків, про що свідчить характерний фекальний запах та сіре забарвлення води.


   З метою недопущення забруднення навколишнього природного середовища, Інспекцією на адресу КП «Експлуатація штучних споруд» Житомирської міської ради була направлена вимога щодо ліквідації несанкціонованих скидів рідких відходів у вище вказану дренажну канаву від приватного сектору. Вчора, на виконання вимоги, працівники КП «Експлуатація штучних споруд» Житомирської міської ради у присутності спеціалістів Державної екологічної інспекції Поліського округу та КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» Житомирської міської ради проведено тампонаж виведеної каналізаційної труби до каналу.


   На даний час, Інспекцією вживаються заходи щодо недопущення в подальшому забруднення навколишнього природного середовища.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці