Керівництвом Державної екологічної інспекції Поліського округу ініційовано проведення нарад з органами місцевого самоврядування та суб’єктами господарювання

Керівництвом Державної екологічної інспекції Поліського округу ініційовано проведення нарад з органами місцевого самоврядування та суб’єктами господарювання на території 4 районів Житомирської області, а саме: Житомирський, Коростенський, Новоград – Волинський та Бердичівський райони.


Таке рішення було прийнято в зв’зку з численними порушеннями органами місцевого самоврядування під час проведення перевірок Інспекцією. Так, з  початку року перевірено понад 50 органів місцевого самоврядування, складено 364 адміністративні протоколи, нараховано майже 4 млн. грн. збитків.


На минулому тижні представниками Державної екологічної інспекції Поліського округу вже проведено консультаційну нараду, яка відбулась в Новоград – Волинському районі.


Сьогодні, під головуванням Голови Бердичівської РДА Людмили Димидюк проведена нарада в Бердичівському районі.

Під час наради державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Поліського округу надана певна консультаційна, методична допомога, доведено до керівників органів місцевого самоврядування та суб’єктів господарювання норм природоохоронного законодавства України, розроблення шляхів комплексного вирішення наявних екологічних проблем на території ОТГ. 


Дана нарада пройшла у вигляді діалогу, представниками Інспекції надано чимало змістовних відповідей на всі запитання, які надходили як від керівництва РДА так і від керівників органів місцевого самоврядування Бердичівського району. 

Дякуємо за плідну співпрацю!

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці