Чергова нарада з керівниками органів місцевого самоврядування та суб’єктів господарювання

Державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Поліського округу проведено чергову нараду з керівниками органів місцевого самоврядування та суб’єктів господарювання, під час якої присутнім доведено норми природоохоронного законодаства України та шляхи розроблення комплекного вирішення наявних екологічних проблем на території ОТГ.

На цей раз консультаційна нарада відбулась в Коростенському районі під головуванням Голови Коростенської РДА - Юрія Тарасюка.

На нараді, до керівників органів місцевого самоврядування доведено інформацію щодо поводження з відходами, порядок здійснення викидів в атмосферне повітря без відповідних дозволів, недотримання під час перевірок вимог земельного та водного господарства.

Нагадаємо, що причиною проведення таких консультаційних нарад стало виявлення численних порушень органами місцевого самоврядування під час проведення перевірок Інспекцією.

Сподіваємо, що такі наради є результативними та в подальшому при перевірках Інспекцією органів місцевого самоврядування зменшить кількість виявлених порушень.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці