Меморандум про співпрацю.

Сьогодні, в особі керівництва Державної екологічної інспекції Поліського округу т.в.о. начальника – Євгенія Медведовського, першого заступника начальника – Анатолія Петрука, заступника начальника – Петра Колодича та начальника Житомирського обласного центру з гідрометеорології – Володимира Войтовича, начальника Рівненського обласного центру з гідрометеорології – Богдана Масовця - підписано Меморандум про співпрацю.


      Метою даного Меморандуму є консолідація зусиль Сторін для покращення здійснення контролю за станом навколишнього природного середовища та напрацювання актуальних методів попередження забруднення навколишнього природного середовища, а також оперативного реагування у разі виникнення надзвичайних ситуацій.

    Сторони, які підписали Меморандум мають намір в межах компетенції:

-         забезпечувати одна одній всебічну підтримку для розвитку співробітництва;

-         сприяти в організації та проведенні спільних нарад з питань реагування на надзвичайні ситуації природного та техногенного характеру;

-         обмінюватись інформацією про стан охорони навколишнього природного середовища;

-         оперативно реагувати у разі виникнення надзвичайних ситуацій.

    Відзначаємо в підписанні Меморандуму спільний інтерес та готовність співпрацювати з метою ефективного здійснення контролю за станом навколишнього природного середовища Житомирської та Рівненської областей, і маємо надію, що дана співпраця допоможе в подальшій роботі обох сторін.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці