УЧАСТЬ У ЗАСІДАННІ ДЕРЖАВНОЇ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ТЕХНОГЕННО-ЕКОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ТА НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ.

Нещодавно у штабі ДСНС України у Рівненській області під головуванням Віце-прем’єр-міністра-Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України у режимі відеоконференції, відбулося засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. В якій взяв участь начальник Управління державного екологічного нагляду (контролю) у Рівненській області Державної екологічної інспекції Поліського округу Сергій Пашковський.


Під час конференції розглядалися питання стану пожежної безпеки в екосистемах Рівненщина та України вцілому. Як стало відомо 2019 рік став більш пожежонебезпечним в Україні, ніж минулі роки. У цьому році вже виявлено понад 14 тисяч пожеж, які охопили вже 15 тис. га. це приблизно половина щорічної кількості. І це тривожний сигнал. Тому було вирішено об'єднати зусилля підрозділів ДСНС на місцях, а також Мінагрополітики і Мінприроди для спільного попередження та подолання пожеж.

Також під час засідання було відкореговано та затверджено План протидії загрозам та реагування на надзвичайні ситуації, пов’язані з пожежами на 2019 рік. 

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці