Запрошуємо на навчання діючих громадських інспекторів з охорони довкілля

Однією з гарантій екологічних прав громадян відповідно до статті 10 Закону України «Про охорону навколишнього природного середовища» є громадський контроль, який передбачає додержання вимог законодавства про охорону навколишнього природного середовища, що здійснюється, зокрема, громадськими інспекторами з охорони довкілля.

З метою координації знань, набуття навиків та досвіду роботи у сфері охорони довкілля, а також здійснення інспекційних перевірок, складання за результатами актів та протоколів про адміністративні правопорушення,

Державна екологічна інспекція Поліського округу проводитиме навчання серед діючих громадських інспекторів з охорони довкілля.

Навчання відбудеться 09 грудня 2021 року на 14:00 в приміщенні Залу засідань Інспекції, за адресою: м. Житомир, вул. Леха Качинського 12а.

В зв’язку із запровадженими обмежувальними протиепідемічними заходами, з метою запобігання поширенню COVID-19 всі присутні зобов'язані мати при собі негативний результат ПЛР чи експрес-тестування на COVID-19, які проведено не пізніше як за 72 години, або внутрішній COVID-сертифікат, що підтверджує вакцинацію від COVID-19 однією чи кількома дозами вакцин.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці