На Рівненщині проводяться наради роз’яснювального характеру


З метою дотримання вимог природоохоронного законодавства, недопущення порушень екологічного законодавства на території Бокіймівської територіальної громади Дубенського району, заступником начальника Державної екологічної інспекції Поліського округу Петро КОЛОДИЧЕМ та працівниками Інспекції проведено нараду в Бокіймівській територіальній громаді.

В ході наради розглянуто ряд важливих питань екологічного характеру , а саме: необхідність розроблення Схеми санітарної очистки населених пунктів. Яка є основним документом у сфері поводження з відходами на підконтрольній території, дотримання вимог законодавства у сфері земельних ресурсів, водних ресурсів, охорони атмосферного повітря, природо-заповідного фонду.

На нараді, присутнім надано розяснення норм природоохоронного законодавства, нормативно-правових документів та шляхи вирішення наявних екологічних проблем на території вищезазначеної громади.

Саме в таких нарадах вбачається позитивна тенденція до прийняття правильних управлінських рішень, розв’язання важливих екологічних питань, шляхів їх вирішення та чітке бачення спільної подальшої роботи щодо охорони навколишнього природного середовища.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці