Порушив закон - покарання неминуче

Як повідомлялось раніше, в 2021 році державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Поліського округу було проведено плановий захід державного нагляду (контролю) Комунального підприємства «Міськводоканал» Дубровицької міської ради, під час якого Інспекцією виявлено низку порушень вимог водного законодавства.

Фахівцями інспекції за виявлені порушення нараховано  185 тис 258 грн. шкоди, завданої навколишньому природному середовищу та на вказану суму підприємству направлено претензію для її добровільного відшкодування. 

Проте завдані збитки у встановлені терміни підприємство не сплатило, тому Інспекція була змушена звернутись до органів судової влади.

Детально з інформацією можна ознайомитися за посиланням.

Після тривалих судових розглядів, рішенням Північно-західного апеляційного господарського суду, позовні вимоги Інспекції задоволено  в повному обсязі, що свідчить про те, що підприємству не вдалося уникнути відповідальності.

Наразі, відповідно до постанови Дубровицького ВДВС у Сарненському районі Рівненської області, виконавче провадження з примусового стягнення завданої шкоди з підприємства закінчено в зв’язку зі сплатою порушником повної суми шкоди, завданої державі, у розмірі 185 тис. 258 грн. 

Суд на нашій стороні, а отже - на стороні довкілля!

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці