Працівники Інспекції виявили вантажівки, які під виглядом дров перевозили ділову деревину

19 липня 2023 року інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Поліського округу під час здійснення заходів контролю у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання, відтворення і охорони природних ресурсів в межах територіальних одиниць областей, не пов’язаних з перевірками суб’єктів господарювання, поблизу с. Кочерів (Радомишльська ТГ, Житомирський район), на території лісового фонду одного із лісогосподарських підприємств, на узбіччі дороги виявлено два вантажні автомобілі з деревиною.

З метою з’ясування походження деревини представники Інспекції провели звірку лісопродукції, зазначеної у товаро-транспортних накладних, пред’явлених водіями, і тієї, що завантажена в автомобілі, та виявили розбіжності.

Під виглядом деревини дров’яної промислової у транспортні засоби, які слідували з Київської області до Коростишева, було завантажено лісоматеріали круглі (ділова деревина).

У зв’язку з невідповідністю лісопродукції даним транспортної накладної, на місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу для розгляду справи по суті.

Наразі представниками Національної поліції в Житомирській області за даним фактом зареєстровано кримінальне провадження.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці