ТОВ «КМ Енерджі» не допустило державних інспекторів до перевірки

На адресу Державної екологічної інспекції Поліського округу надійшло звернення від громадян про порушення, що спричинило шкоду їх правам, законним інтересам, життю та здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави суб’єктом господарювання ТОВ «КМ Енерджі», яке знаходься в Рівненській області, м. Сарни, по вул. Белгородська, 40, основний вид діяльності якого роздрібна торгівля пальним.

На підставі вищевказаного звернення Державною екологічною інспекцією України, відповідно п.1 статті 6 Закону України «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності», надано погодження на проведення Державною екологічною інспекцією Поліського округу позапланового заходу.

Але, ТОВ «КМ Енерджі» не допустило державних інспекторів з охорони навколишнього природного середовища Поліського округу до перевірки, що свідчить про приховання ним ймовірних правопорушень проти довкілля, відповідальність за яке передбачена статтями розділом VIII Кримінального кодексу України.

На даний час матеріали направлені в правоохоронні органи для внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідуван

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці