В Державній екологічній інспекції Поліського округу підведено підсумки роботи за 9 місяців 2019 року


21 листопада 2019 року під головуванням В.о. начальника Сергія Федоренка відбулось засідання колегії Державної екологічної інспекції Поліського округу.


У роботі засідання прийняли участь члени колегії, а також запрошені Перникоза Галина – начальник Управління екології та природних ресурсів Житомирської обласної державної адміністрації, Шавурський Анатолій – заступник директора департаменту – начальник управління оцінки впливу на довкілля, дозвільної діяльності Управління екології та природних ресурсів Рівненської обласної державної адміністрації, Волинець Наталія – Голова громадської ради при Житомирській обласній державній адміністрації, Коцюба Ірина – завідувач кафедри екології, кандидат технічних наук в Державному університеті «Житомирська політехніка», Ткачук Сергій – член громадської організації «Поліський Щит», член громадської ради при Житомирській обласній державній адміністрації.



Відповідно до порядку денного на засіданні колегії було обговорено результати здійснення державного нагляду (контролю) за додержанням вимог законодавства у сфері охорони навколишнього природного середовища за 9 місяців 2019 року.

Голова колегії Сергій Федоренко прозвітував про результати роботи Інспекції, окремо зупинився на результатах здійснення державного нагляду (контролю) за додержанням вимог природоохоронного законодавства, висвітлив проблемні питання екологічного характеру Житомирської та Рівненської областей.

З громадськістю, яка була присутня на засіданні обговорено ряд проблемних питань Житомирщини, державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Поліського округу надана вичерпна відповідь на задані питання.

За результатами роботи колегії прийнято за основу відповідний проект рішення, який буде доопрацьовано з урахуванням наданих під час засідань пропозицій. 

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці