Проблемне питання, щодо незаконної рубки лісу піднімали на нараді Прокуратури Рівненської області.


   14.01.2020р. в приміщенні прокуратури Рівненської області проводилася оперативна нарада де розглядалося питання “Про стан виконання міжвідомчою робочою групою заходів щодо виявлення, розкриття та розслідування кримінальних правопорушень за фактами незаконної порубки та експорту лісу”


   Увагу учасників наради звертали на необхідності покращення роботи у сфері незаконної порубки та експорту лісу, передусім це визначення нових, додаткових, більш ефективних заходів, що дозволять активізувати діяльність на цьому напрямі та забезпечити захищеність, у першу чергу, держави від злочинних посягань.

   Своє бачення у взаємодії та вирішенні піднятих проблемних питань висловив також начальник Управління державного екологічного нагляду (контролю) у Рівненській області Державної екологічної інспекції Поліського округу Сергій Пашковський.

   Обговоривши проблемні питання, учасники наради визначили ряд першочергових заходів щодо покращення ефективності роботи, спрямованої на боротьбу з незаконною порубкою та експортом лісу, попередження, протидію злочинам та іншим правопорушенням у цій сфері.


ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці