Проведено навчання для громадських інспекторів


В Державній екологічній інспекції Поліського округу нараховується 32 помічники природоохоронного законодавства, а саме громадських інспекторів з охорони довкілля.   

19 лютого поточного року начальник Управління  державного екологічного нагляду (контролю) у Житомирській області – Віталій Подорожній ініціював зустріч з громадськими інспекторами, в ході якої підведено підсумки роботи за 2019 рік, обговорено ряд питань, які стосуються подальшої співпраці. Додатково проведено заняття в частині складання матеріалів про адміністративні правопорушення. Налагоджено тісну співпрацю з новоприйнятими громадськими інспекторами, які тільки 14 лютого отримали посвідчення, і вже активно працюють допомагаючи державним інспекторам. Зустріч пройшла у формі співбесіди.  Керівництвом Інспекції прийнято до уваги пропозиції громадських інспекторів.

На завершення наради було зауважено, що частина громадських інспекторів, які і не зявились і не проявляють себе в якості захисників природи, а саме не беруть активну участь в спільних заходах, не надають інформацію про проведену роботу, таким помічникам дали змогу виправдати себе до закінчення термінів дії їх посвідчень.       


ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці