На вихідних населенню проведено роз'яснювальну роботу, щодо винекнення пожеж

      Спеціалістами відділу державного екологічного нагляду (контролю) природно-заповідного фонду, лісів та рослинного світу Державної екологічної інспекції Поліського округу протягом 9-11 травня поточного року спільно з працівниками ДСНС області, працівниками поліції та лісогосподарських підприємств на території Коростенського,      Овруцького, Малинського та Олевського районів було проведено роз'яснювальну роботу серед населення, щодо попередження виникнення пожеж в екосистемах.


         Під час зазначених заходів, спільними зусиллями, громадянам наводилися факти шкідливого впливу на навколишнє природне середовище спричинені випалюванням сухої трави. Крім того, було наголошено про збільшення адміністративних штрафів та кримінальну відповідальність за порушення правил пожежної безпеки.

    В ході даного заходу виявлено місце займання трави,  яке державними інспекторами було локалізовано. Закликаємо громадян  відповідально ставитись  до природи в якій окрім людини є й інші мешканці,  які потребують нашого захисту та піклування.


ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці