Керівництво інспекції Поліського округу відвідали Рівненську центральну міську лікарню.

Сьогодні керівництво Державної екологічної інспекції Поліського округу, а саме в.о начальника Євгеній Медведовський та перший заступник начальника Сергій Федоренко в рамках робочої поїздки відвідали м. Рівне. Нагадаємо, що Держекоінспекція Поліського округу включає в себе  дві області: Житомирська та Рівненська. 

На нараді обговорили плани подальшої роботи інспекції. На початку цього року журнал «Фокус» опублікував екологічний рейтинг📊 регіонів України, в якому Рівненська область посіла друге місце (після Чернівецької) за чистотою довкілля♻️. Гарний показник, але ситуація постійно перебуває в розвитку, тому тримаємо на контролі додержання вимог законодавства та перевіряємо стан справ на Рівненщині. Якщо ви бачите тривожні ❗️ «сигнали» – звертайтеся, ми завжди відкриті і готові оперативно реагувати, телефон «Гарячої лінії» 0412 46-49-54. 


Маючи нагоду, керівництво Інспекції відвідали рівненську центральну міську лікарню🏥, щоб особисто привітати медичних працівників з професійним святом – Міжнародним днем медичної сестри. Сьогодні лікарі та медсестри – не просто мобілізовані на війну з вірусом Covid-19, а буквально перебувають на передовій і щодня наражаються на небезпеку. Колектив Державної екологічної інспекції Поліського округу не може стояти осторонь цієї проблеми, тому ми об’єднали зусилля і знайшли можливість передати медичному закладу 100 захисних костюмів. 

Щиро захоплюємось тим, як професійно вони виконують свою роботу. Величезна подяка всім лікарям та низький уклін.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці