ЕКОЛОГИ ПРИЙМАЮТЬ УЧАСТЬ У ЗАСІДАННІ КОМІСІЙ

   19 травня відбулось засідання  постійної   ради з питань агропромислової політики, земельних відносин та природних ресурсів Березнівської районної ради Рівненської області.  Участь в засіданні прийняли представники Державної екологічної інспекції Поліського округу. Основними питаннями, які  були обговорені - це утримання місць видалення відходів,  виробництво деревного вугілля , негативний вплив підприємств району на стан довкілля.


Старшим державним інспектором з охорони навколишнього природного середовища Поліського округу Оленою ПІСКОВЕЦЬ  присутнім роз’яснено вимоги чинного  законодавства, ознайомлено з результатами роботи інспекції по даних напрямках та вжиті заходи реагування.


Радує небайдужість  депутатів Березнівської районної ради,  органів місцевого самоврядування та активна позиція жителів району, які оголосили  «війну» забруднювачам довкілля і в першу чергу  виробникам деревного вугілля. В даному випадку взаємодія всіх державних структур сприятиме виявленню та  невідкладному усуненню правопорушень.  Тому що лише об’єднання  спільних  зусиль є гарантією та індикатором  доброго стану довкілля в регіоні.


ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці