Вручені відзнаки за чесну роботу і відданість справі

     Вчора до Державної екологічної інспекції Поліського округу завітали Народні депутати України Арсеній Пушкаренко та Тетяна Грищенко, керівник Інспекції Євгеній Медведовський провів екскурсію по Інспекції, також показав відділ інструментально-лабораторного контролю де керівник відділу Ірина Березюк надала розширену інформацію про роботу відділу та можливостей наявних приборів.  



    Привід для зустрічі  був більш ніж достойний, Народні депутати вручили Грамоти Верховної Ради трьом працівникам інспекції, а саме: Першому заступнику начальника Інспекції – Сергію Федоренку;


 начальнику відділу інструментально -  лабораторного контролю – Ірині Березюк;


 начальнику відділу державного екологічного нагляду (контролю) водних ресурсів Управління державного екологічного нагляду (контролю) у Рівненській області – Олені Пісковець.


    Також кращі працівники Інспекції були нагороджені Подяками Голови Державної екологічної інспекції - Андрія Мальованого та Голови Житомирської ОДА - Віталія Бунечка.


   Ми відзначаємо успіхи наших спеціалістів і налаштовані на подальшу злагоджену та ефективну роботу. Бажаємо всім нагородженим і надалі тримати високо планку, а хто ще не нагороджений – орієнтуйтеся на передовиків.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці