Під час перевірки меліоративних систем Рівненського району Інспекторами виявлено порушення .


     Працівниками Державної екологічної інспекції Поліського округу, в присутності представників Дядьковицької ОТГ Рівненського району, Південного міжрайонного управління водного господарства проведено обстеження меліоративних систем між селами Ясениничі та Верхівськ Рівненського району Рівненської області.


   В ході проведення даного обстеження виявлено, що на магістральному каналі осушувальної системи «Пересопниця-Кривичі» Рівненського району невстановленими особами споруджено споруду для затримання руху води в каналі загальною площею 22,5 м.кв.

   Разом з тим, Держекоінспекцією Поліського округу виявлено відвідний канал від магістрального каналу, довжиною 140 м та шириною 3 м. побудований механізованим способом. Особи причетні до даних робіт, в ході проведення обстеження, не встановлені.


   Оскільки в матеріалах перевірки, вбачаються ознаки кримінального правопорушення передбаченого статтею 254 Кримінального кодексу України, Державною екологічною інспекцією Поліського округу направлено лист до ГУ НП у Рівненській області щодо встановлення винних осіб та притягнення їх до відповідальності.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці