Тривають рейдові заходи по дотриманню вимог правил полювання

Протягом вихідних днів, а саме 5 та 6 вересня державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Поліського округу під час чергових рейдових заходів охоплено Новоград – Волинський, Баранівський, Романівський, Бердичівський, Чуднівський, Черняхівський, Коростенський, Малинський, Радомишильський, Народицький та Житомирський райони Житомирської області де виявлено 3 - випадки порушень правил полювання та 4 - порушення правил рибальства.

Не зайвим буде нагадати, що порушення правил полювання тягне за собою адміністративну відповідальність, передбачену ст. 85 Кодексу України про адміністративні правопорушення, у вигляді штрафу на громадян від 102 до 1020 грн. і попередження або накладення штрафу на посадових від 510 грн. до 1530 грн.

У зв’язку з тим, що триває пожежонебезпечний період, закликаємо всіх мисливців не розводити вогонь у лісах і торфовищах. Також, наголошуємо на дбайливому ставленні до багатств флори та фауни нашого краю.

Шановні громадяни, в разі виявлення фактів браконьєрства, прохання повідомляти на телефони «Гарячої лінії» за номерами: 68-717-03-34; (0412)

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці