Інспекція Поліського округу долучилась до екопроекту"Озеленення України"

     21 березня 2020 року в рамках екопроєкту «Озеленення України» по всій країні було заплановано висадити понад 1 000 000 дерев за одну добу і тим самим встановити рекорд України. Через карантин акцію було перенесено на осінь.

Отже, вже 17 жовтня Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України спільно з Державним агентством лісових ресурсів України приєдналося до екологічної ініціативи благодійного фонду "Озеленення України" і СЕО Club Ukraine з висаджування 1 млн. дерев за 1 добу.


Висаджування 1 млн дерев в Україні – це частина глобальної ініціативи з висаджування дерев у 100 країнах світу.

Організатори наголошують, що висадка дерев – це найпростіший і найдієвіший спосіб боротьби з кліматичними змінами, які відчувають всі.


     Державна екологічна інспекція Поліського округу доєдналась до даної акції і спільно з працівниками ДП «Житомирське лісове господарство», студентами Житомирського технологічного коледжу на території Левківського лісництва висаджено крім звичних сосни, ялини, дуба, модрини, берези ще й плодові: горіх, калину та інші, а на Рівненщині на території ДП "Клеванське лісове господарство" висажено дуб та сосну.



ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці