Інспекторами зафіксовано факт випалювання сухої рослинності

Осінь – це сезон масового спалення сухої рослинності, листя, відходів. В цей період міста, населені пункти, села потерпають від диму. 

Державні інспектори з охорони навколишнього природного середовища Поліського округу постійно проводять роз’яснювальну роботу серед населення, деякі громадяни розуміють шкоду, яку наносять навколишньому природному середовищу і самостійно ліквідують та прибирають сміття,  а інші намагаються ще і сваритись нецензурною лайкою.  


Сьогодні,  працівниками Інспекції під час проведення заходів державного нагляду (контролю) на території Коростенського та Олевського районів  виявлено факти спалювання сухої рослинності та сміття. Як результат, двох осіб притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу на загальну суму 6 тис. 120 грн. 


Не буде зайвим нагадати, що за самовільне  випалювання сухої рослинності  передбачена  адміністративна відповідальність у вигляді штрафу, а саме: на громадян від 3060 грн до 6120 грн, на посадових осіб від 15300 грн до 21410 грн. 

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці