Працівники Екологічної інспекції постійно реагують на звернення громадян

 

На адресу Державної екологічної інспекції Поліського округу  надійшло звернення жителя міста Костопіль Рівненської області, стосовно несанкціонованого сміттєзвалища  поблизу стадіону «Колос», біля річки Замчисько міста Костопіль.

 

Державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Поліського округу здійснено виїзд за вищевказаною адресою, проведено обстеження даної земельної ділянки та встановлено, що територія орієнтовною площею 200 м2 засмічена твердими побутовими відходами, а саме: будівельними відходами, які присипані піском та залишками асфальтопокриття. Зазначена земельна ділянка відноситься до земель комунальної власності Костопільської міської ради.


 

Як результат Інспекцією зобов’язано голову Костопільської міської ради ліквідувати  несанкціоноване сміттєзвалище та вжити відповідних заходів щодо подальшого поводження з даними відходами.

 

Зокрема, посадову особу Костопільської міської ради за надання неправдивої інформації притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу.

 

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці