ГОДИНА, ЯКА ЗМІНЮЄ МАЙБУТНЄ

      Державна екологічна інспекція Поліського округу долучається і закликає всіх охочих приєднатися  до щорічної всесвітньої акції – Година землі.

          Починаючи з 2007 року в останню  суботу березня о 20:30 за місцевим часом мільйони людей по всьому світу присвячують годину своєї уваги планеті Земля. Цього року дата припадає на 27 березня.  Започаткована дана акція Всесвітнім фондом природи WWF.   В цю години символічно вимикають зайве освітлення, читають або дивляться фільми про Землю і стиль життя дружній до планети, беруть участь у дискусіях і онлайн-концертах, долучаються до звернень на захист природи.     Це більше, ніж просто одна година, присвячена Землі. Це — рух за наше майбутнє. І навіть більше, ніж символ підтримки, ця подія — імпульс для негайних змін.

         Година Землі завжди відбувалася завдяки енергії від людей. І навіть за умов глобального локдауну, кожен з нас може мати вплив – зі своєї домівки та онлайн. Де б ми не були, ми можемо присвятити цю годину планеті та нашому майбутньому.

       Щоб долучитися до даної акції на офіційній сторінці всесвітнього фонду природи WWF-Україна - Години Землі 2021 в Україні wwf.ua/earth-hour/ кожен може знайти добірку порад, які допоможуть відзначити свято нашої Планети цікаво, з користю та навіть в умовах карантину!


ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці