ДТП за участі легкового автомобіля та червонокнижної тварини


     Сьогодні до Державної екологічної інспекції Поліського округу надійшла інформація про те що близько 4 години ранку на  93 кілометрі дороги Київ-Чоп біля села Царівка Житомирської області сталося ДТП за участю легкового автомобіля марки Ford та червонокнижної тварини лось Європейський.

     Державними інспекторами  з виїздом на місце аварії встановлено, що самець лося Європейського віком  біля 2 років саме переходив дорогу з одного лісового масиву в інший коли зіштовхнувся з автомобілем, тварина загинула на місці. 

   На місце події викликано представників єгерської служби та ветеринарів. За інформацією наданою поліцією люди отримали легкі тілесні ушкодження.

За останні роки популяція лося в Україні скоротилася з 14 до 4,5 тисяч і продовжує скорочуватися.

Державна екологічна інспекція Поліського округу  закликає всіх водіїв зважати на можливу появу диких тварин на дорозі, адже ви їдете дорогами, через густі ліси Полісся, які є домівкою для значної кількості диких тварин. Будьте відповідальними! Зважайте на вказівники і не перевищуйте швидкість. Збереження природи - це не просто хороший намір, це наш обов'язок.


ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці