В Інспекції проведено Еко-урок

Напередодні Всесвітнього дня охорони навколишнього природного середовища працівники Державної екологічної інспекції Поліського округу запросили в приміщення Інспекції дітей шостого класу ЗОШ № 1 м. Житомир з метою проведення Еко-уроку на тему: «Збереження та охорона навколишнього природного середовища». Проблема охорони навколишнього середовища дуже актуальна,  важливість її усвідомлює і учнівська молодь.

 На сьогоднішній день наша мета – розширити поняття  дітей про довкілля, прищепити бажання бути у своєму середовищі турботливим господарем.

Такі уроки сприймаються з великим зацікавленням, адже дітям не тільки розповідали про діяльність Інспекції, охорону довкілля, а і проводились спільно з фахівцями Відділу інструментально-лабораторного контролю лабораторні дослідження на визначення фосфатів, хлоридів та розчиненого кисню у різних типах вод. При проведенні дослідів діти з захватом спостерігали зміну кольору води під час додавання хімічних розчинів.


Підводячи підсумки Еко-уроку керівник Інспекції Євгеній Медведовський подякував дітям, класному керівнику про гарно проведений час та за активну життєву позицію в охороні навколишнього природного середовища Житомирської області  вручивши Подяку від Державної екологічної інспекції Поліського округу.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці