Щороку до Інспекції на практику приходять студенти ВНЗ

Щороку Державна екологічна інспекція Поліського округу приймає на практику студентів Поліського національного університету та Державного університету «Житомирська політехніка», які в свою чергу є постачальниками висококваліфікованих кадрів, про що Інспекція знає не зі слів, а на практиці, тому що більшість працівників і є випускниками цих навчальних закладів.

Взагалі практика дає студентам можливість остаточно переконатися в правильності зробленого ними вибору майбутньої професії, під час її проходження вони можуть перевірити свій професіоналізм, знання засвоєнні під час навчання. Тому важливим і є проходження практики саме в тому місці де вже працюють досвідчені фахівці відповідних напрямків діяльності.  

Виробничу практику на даний час проходять студенти Поліського національного університету з факультету Екології та права.  Така практика готує майбутніх спеціалістів до самостійного виконання обов’язків на першій посаді, де вони працюватимуть.

Внесок молодих спеціалістів у практичну діяльність підприємств, установ, організацій відповідної галузі прямо залежить від їхньої підготовленості до роботи, теоретичного кругозору й практичних навичок. На даному етапі свого навчання студенти вже самостійно практикують прийняття рішень, обґрунтовуючи правильність своїх висновків перед керівником практики. Майбутні спеціалісти навчаються субординації, вміння працювати в колективі, отримують навички професійного спілкування.

 Від себе побажаємо майбутнім екологам знайти своє призначення в природоохоронній сфері. 





ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці