На Рівненщині два підприємства здійснювали викиди в атмосферне повітря на відсутності відповідних дозволів




На Рівненщині за викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря від стаціонарних джерел без відповідного на те дозволу двом підприємствам розраховано збитки та виставлено претензії в загальній сумі понад 150 тис. грн.

 

Державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Поліського округу здійснено заходи щодо дотримання вимог природоохоронного  законодавства у сфері охорони навколишнього середовища двох підприємств, а саме: ТОВ «Морган Феніче», яке займається виробництвом м’яких меблів та КП «Сарнитеплосервіс» Сарненської міської ради, яке займається наданням послуг теплопостачання для населення міста Сарни.

 

 В ході проведення перевірок встановлено, що ТОВ «Морган Феніче» протягом 6 місяців 2019 року та КП «Сарнитеплосервіс» Сарненської міської ради протягом 2019 року  здійснювали викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря від стаціонарних джерел без відповідного на те дозволу. 

 

Як результат ТОВ «Морган Феніче» для добровільного відшкодування предявлено претензію в сумі  88 тис. 155 грн. та 65 тис. 716 грн -
КП «Сарнитеплосервіс» Сарненської міської ради.

 

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці