Селищною радою виконано вимоги надані Інспекцією


Спеціалістами Державної екологічної інспекції Поліського округу в ході проведення заходів державного нагляду (контролю) в червні місяці поточного року встановлено факт реєстрації права комунальної власності на земельні ділянки Хорошівською селищною радою, що на Житомирщині, при якому в межі земельних ділянок, що передбачаються для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, включено прибережні захисні смуги водних об’єктів, що суперечить вимогам Земельного та Водного кодексу України.

Зважаючи на виявлені порушення Державною екологічною інспекцією Поліського округу на адресу Хорошівської селищної ради спрямовано вимоги щодо приведення у відповідність прийнятих із порушенням норм чинного законодавства рішень.

На черговій сесії Хорошівської селищної ради прийнято рішення, яким вимоги Державної екологічної інспекції Поліського округу задоволені в повному обсязі, а в попередні рішення, що прийняті з порушенням законодавства - внесено зміни.

 

Державна екологічна інспекція Поліського округу схвалює такі дії селищної ради та тримає на контролі діяльність органів місцевого самоврядування в частині недопущення подібних порушень вимог природоохоронного законодавства.

 

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці